piektdiena, 2019. gada 15. februāris

Viedoklis. - Greizsirdība.

Talantīgiem, par sevi pārliecinātiem cilvēkiem nav iemesla būt greizsirdīgiem. Un ceļš uz to ir katram darbs ar sevi. - Mēs visi esam
unikāli un īpaši, vien visas dzīves gaitā esam ceļā pie sevis un šīs sevī mītošās patiesības atcerēšanās, un reizē sevī esošo talantu izkopšanas un pilnveidošanas. Nekad savā dzīvē neesmu jutusi greizsirdību uz otru vai citu cilvēku panākumiem, jo intuitīvi vienmēr esmu apzinājusies, ka visas atbildes un iespējas ir mūsos pašos. Kas attiecas uz attiecībām. - Nedrīkstam okupēt otra brīvību un ziedot otram savējo. Un nevienu nevajag pārliecināt vai mēģināt noturēt. - Tie, kas dodas, lai iet, bet savējie vienmēr būs līdzās un vēji vien nostiprinās komandas kopīgās saites un vērtības. Un veiksmīgu attiecību pamats ir sadarbība. 
Mums katram ir savas rētas. Un greizsirdība arī ir viena no pazīmēm, ka bērnībā vai vēlākajos dzīves gados kāda šķietami ārēja iemesla dēļ ir radies nelīdzsvars sevī. Veselīgās attiecībās abi partneri stiprina viens otru un jūtas droši. Dziedinot savu un viens otra dvēseles. Attiecības kā nerimstošs, katram sevi pilnveidojošs, vienam otru atbalstošs, cienošs, vienam otrā ticību savām spējām nostiprinošs, motivējošs process un divu cilvēku uzplaukums.
Greizsirdība nekad neuzdrošināsies tuvoties mājām, kurās mīt savstarpēja uzticēšanās un cieņa.

2019.gada 12.februārī


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru